Nieuw Waalsprong Informatiecentrum geopend

Geschreven op

Het Waalsprong Informatiecentrum (WIC) is verhuisd, en geopend op een nieuwe locatie. Vanaf nu kunnen bewoners en andere belangstellenden terecht aan de Giorgio Vasarisstraat 51.

In het WIC kunnen huidige en toekomstige bewoners en andere ge├»nteresseerden terecht met vragen en opmerkingen over het stadsdeel Waalsprong. Er staat onder meer een grote maquette van het gebied, en medewerkers kunnen alles vertellen over de Waalsprong. Het WIC zat tot eind vorig jaar in een tijdelijk gebouw in de wijk Hof van Holland. Dat gebouw is inmiddels afgebroken; op die locatie wordt binnenkort begonnen met de bouw van een nieuwe school en bibliotheek. Omdat het WIC een belangrijke functie heeft in het snel groeiende stadsdeel, gaan we ermee door op een nieuwe locatie.

Het WIC is op de volgende momenten open:
Dinsdag: 13.00u-17.00u
Woensdag: 13.00u-17.00u
Vrijdag: 13.00u-17.00u
Zaterdag: 10.00u-14.00u

Er zijn parkeerplekken en een fietsenstalling. We gaan het gebouw aan de buitenkant nog opfleuren, de komende tijd. Ook aan de inrichting van de omgeving, met meer groen, wordt nog gewerkt. Aan de binnenkant ziet het er al hartstikke goed uit. Kom dus vooral een kijkje nemen. Onze medewerkers staan klaar, net als de koffie en thee. Wees welkom!