Op zoek naar uw droomhuis? Kom 28 oktober langs bij het WoonEvent

Geschreven op

Op zoek naar een woning? Het is niet altijd makkelijk om meteen te weten waar je dan moet beginnen. Dan is het WoonEvent een uitstekende manier om u te oriënteren en te laten informeren. Op zaterdag 28 oktober wordt dit georganiseerd door Hans Janssen Makelaars en LIV Woonbelevingscentrum.

Meer dan vijftig projecten in Nijmegen en omgeving presenteren zich tijdens het WoonEvent. Experts staan klaar voor hulp op het gebied van wonen.

De gemeente Nijmegen is uiteraard van de partij. Zo laten we zien welke projecten er in de Waalsprong op de planning staan. Gemeentelijke ontwikkelaars van de projecten staan klaar om er alles over te vertellen. Bovendien kunt u meer te weten komen over vrije kavels in het gebied, en de procedure die geldt bij het kopen en bebouwen van een kavel in de Waalsprong. Meer informatie daarover is ook te vinden via de gemeentelijke website Kavels en Vastgoed.

Ook het nieuwe ontwikkelgebied Winkelsteeg zal zich presenteren. De meeste bouwprojecten moeten daar nog van start gaan. De maquette van het gebied laat alvast zien hoe het eruit komt te zien.

Kom dus vooral kijkje nemen bij het WoonEvent: zaterdag 28 oktober, 11.00 uur – 15.00 uur, LIV Woonbelevingscentrum (Verlengde Energieweg 50, Nijmegen)